[54l] ryoboku - bez nazwy - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

[54l] ryoboku - bez nazwy

Liczba wyświetleń: 2131·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Ruzam GŁOGÓW

14 lut 2010, 15:35 [54l] ryoboku - bez nazwy  (#1)  

Witajcie

Po długiej nie obecności chcę pokazać Wam moje akwarium, zapraszając oczywiście do komentarzy i pytań.
Ubiegając zarzuty - tak,... zdjęcie zostało wykadrowane i z tła został elektronicznie usunięty sprzęt.

dane techniczne :
akwarium : 54 l, dł. 60 cm
światlo : 3*18 W / aquarelle, 856,956/ 11 g./h
podłoże: grys bazaltowy, pod nim ziemia ogrodowa
filtracja: 2 filtry wewnętrzne gąbkowe
CO2 : butla 1,5 kg, dyfuzor - lipa
nawożenie : EI

Fauna : black molly

Flora: Elatine triandra, Eleocharis acicularis, Hemianthus callitrichoides, Ludwigia arcuata, Rotala rotundifolia, Sagittaria subulata.

Pozdrawiam Robert Mazur

Ruzam
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: GŁOGÓW

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

18 lut 2010, 15:46   (#2)  

Cudowne, będzie piękniejsze jak zarośnie.

Z pozdrowieniami, ryiastyogon. :wink:

rybiastyogon
Ranga: Początkujący

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Tutorial 90p Ryoboku

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3260
Zapraszam do obejrzenia prezentacji zakładania akwarium: Exclusive BTS making of NATURE AQUARIUM Aquascape Tutorial for upcoming eBook!! Click 'SHOW MORE' for full video description and links Thi...
YouTube

54l akwarium biotopowe. Polska rzeka Krężniczanka

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1342
W dzisiejszym filmie kolejne akwarium biotopowe. Pięknie przedstawiony wycinek Krężniczanki w wykonaniu Bartłomieja Paśnika. Zbiornik wziął udział w tegorocznej edycji konkursu biotopowego zajmując 3 ...
YouTube

Akwarium biotopowe 54l - niewielki potok przepływający przez

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1280
W dzisiejszym filmie mam dla was coś wyjątkowego akwarium jednego z was moich widzów. Zbiornik przedstawia niewielki potok przepływający przez miejscowość Żeliszów na dolnym śląsku będący dopływem rze...

Pierwsze akwarium 54l - pomoc w wystroju.

kryfor0407 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2450
Witam, jestem laikiem w dziedzinie akwarystyki jednak uległem namowom syna by kupić mu pierwsze małe akwarium. Posiadamy zestaw aquael skompletowany osobno: - akwarium 60x30x30 - grzałka z termostatem...

Zakładam 54l fotorelacja

smoqpl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5636
Witam wszystkich na forum! Od paru tygodni organizowałem sprzęt, żeby założyć wymarzony mały baniaczek roślinny. Zakupiłem szkło opti 60x30x30 , filtr eheim aquacompact, butle co2, belkę led 24W vivag...

Moje pierwsze akwarium 54l. Prośba o pomoc.

FestinaLente w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6554
Koleżanki i koledzy córka (8 lat) namówiła mnie na kupno pierwszego akwarium, chociaż szczerze to długo namawiać nie musiała. Wybrałem raczej niewielki zbiornik 54l (Diversa Startup 60 LED). Wymiary...

Nowy projekt 54l

dariuszmachander w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 41 · Wyświetlenia: 9461
Witam juz za parę dni ruszam z nowym projektem. Akwarium: 54l Opti White. Podłoże: Cal Black Earth Oświetlenia: 2x24w 10000k Ogrzewanie: 50w Filtracja: Hbl-501 kaskada Chciałbym się podzielić opin...

Zmiana aranżacji bez restartu, warto?

gomes w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 8143
Witam Chciałbym zmienić aranżacje do tej pory było ala iwagumi, dzisiaj zabrałem się za wyrywanie roślin i wyciągniecie kamieni ale nie sadziłem że w podłożu(pro soil) było aż tyle syfu. Akwa ma ok r...

#2 jeszcze bez nazwy - majestro84

majestro84 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1864
Akwa zalane 3.11.2015 dopiero startuje, już niedługo opis i więcej zdjęć :)

Pomoc w zmianie aranżacji akwarium 54l

szupix w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 7326
Witam serdecznie, posiadam Akwarium od około roku. Mam nieustający problem z roślinnością w nim. Raz roślinki ładnie rosną innym razem gniją bądź odpadają im liście. Zainwestowałem ostatnio w system...

Statystyki

Ten temat przegląda 269 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571607
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 269 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.