Zagadka - kto się kryje na zdjęciu? - wyniki konkursu - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zagadka - kto się kryje na zdjęciu? - wyniki konkursu

Liczba wyświetleń: 2191·Odpowiedzi: 5
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Obrazek

Wyniki konkursu już wkrótce.

Kliknij tutaj aby otrzymać powiadomienie na e-mail.

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

03 wrz 2012, 23:33   (#2)  

Na wstępie dziękujemy za tak liczny udział w konkursie, musieliśmy przebrnąć przez sporą liczbę nadesłanych odpowiedzi.

Rozwiązanie konkursu

Z oczywistych względów nie mamy pewności na 100% kto kryje się pod osłoną aparatu, jednak z uwagi oryginalny sprzęt z którego korzysta fotograf oraz poszlakę w postaci srebrnego zegarka możemy z bardzo dużym prawdopodobieństwem założyć iż jednym z nich był Pan Takashi Amano.

Wśród osób, które udzieliły tej odpowiedzi wylosowaliśmy zwycięzcę i jest nim forumowicz DroMan87

Obrazek
Fot: NAAcademy.pl
Obrazek
Fot: NAAcademy.pl

Drugim fotografem, którego należało brać pod uwagę jest Pan Yusuke Homma, który zajmuje się profesjonalną fotografią dla firmy ADA (i posiada srebrny zegarek ;) ).

Tę odpowiedzi udzieliła tylko jedna osoba a jest nią forumowicz OjGeN, który otrzymuje równorzędną nagrodę. Wykazał się on świetną znajomością treści naszego Serwisu, ponieważ o tym fotografie pisaliśmy tutaj. Gratulujemy spostrzegawczości!

Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy za wspólną zabawę! :)

Obrazek
Fot: Yusuke Homma

roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

spioo Brzeg

03 wrz 2012, 23:45   (#3)  

Gratulacje :)

spioo
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Brzeg

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Piotr Baszucki Nowa Ruda

03 wrz 2012, 23:47   (#4)  

Owacje dla zwycięzców :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wgjnjJbLrtc?version=3[/youtube]

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8pawk3OLBdE?version=3&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8pawk3OLBdE?version=3&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0fIbi-fvAyA?version=3&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0fIbi-fvAyA?version=3&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e434Y0bZBys?version=3&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e434Y0bZBys?version=3&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki

Miasto: Nowa Ruda

Akwaria

05 wrz 2012, 11:11   (#5)  

Nie spodziewałem się, że mogę coś kiedyś wygrać :) Ale jak widać udało się :)
Pierwsza osoba jak przyszła mi na myśl to oczywiście Takashi Amano ale miałem wątpliwości bo myślałem, że to jakieś podchwytliwe pytanie, lecz i tak postanowiłem dać odpowiedz i jak widać opłaciło się :)
Jak można odebrać nagrodę ?

Dzięki wielkie i Pozdrawiam

DroMan87
Ranga: Poznaje temat

Piotr Baszucki Nowa Ruda

05 wrz 2012, 11:49   (#6)  

DroMan87 napisał(a):Nie spodziewałem się, że mogę coś kiedyś wygrać :) Ale jak widać udało się :)
Pierwsza osoba jak przyszła mi na myśl to oczywiście Takashi Amano ale miałem wątpliwości bo myślałem, że to jakieś podchwytliwe pytanie, lecz i tak postanowiłem dać odpowiedz i jak widać opłaciło się :)
Jak można odebrać nagrodę ?

Dzięki wielkie i Pozdrawiam

Podeślij do nas swój adres i nr. tel na maila redakcyjnego: redakcja@roslinyakwariowe.pl

Gratulujemy :)
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki

Miasto: Nowa Ruda

Akwaria

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

hygrophila-lancea-chai-in-vitro-aqua-art-i-46914-5-2000-665da2af40a83.jpg

Hygrophila lancea Chai - czy komuś się przyjęła?

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3719
hygrophila-lancea-chai-in-vitro-aqua-art-i-46914-5-2000-665da2af40a83.jpg Klienci zgłaszają nam problem z przyjmowaniem się Hygrophila lancea Chai z Aqua-Artu. Nam również nie udało się jej utrzymać,...
nalot na roślinach.jpg

Pojawiajacy się nalot na roślinach

Deore w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2106
Witam wszystkich. Mam problem z pojawiającymi się wykwitami glonów na liściach roślin. Akwarium stoi przy oknie ,ale jest zasłonięte z tyłu ,nie mam możliwości przeniesienia akwarium w inne miejsce. A...
IMG_20250805_143746.jpg

Co się dzieje z bojownikiem...?

Valeska w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5907
Witam wszystkich, od 3 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką bojownika hmkp gigant. Od tygodnia mniej szczęśliwą, bo zaczęła go toczyć jakaś choroba, której nie za bardzo jestem w stanie zidentyfikowa...
1.jpg

Świeży zbiornik - rośliny się rozpuszczają

hyniks w Rośliny · Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 25890
Witajcie Przychodzę z prośbą o pomoc bo lekko nie ogarniam zaistniałej sytuacji. Akwarium to 200l 100x40x50 . Na dnie 27l podłoża aktywnego Chihiros aqua soil, do tego aranżacja czyli dragony + korz...
0529E1C1-6405-44F4-9BB4-001BDF162DC7_1_105_c.jpeg

Kto zgadnie jakie to zabienice?

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3221
Mała zabawa dla rozruszania towarzystwa :)
IMG20250322163422.jpg

Co z tymi roślinami się dzieje proszę o pomoc

Robcio12 w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3143
Witam wczoraj zaobserwowałem coś takiego co dzieje się z lisciami np u althernatwry rosanerving co to może być ? Wyskoczyło to raczej nagle.
Zdjęcie WhatsApp 2025-02-20 o 18.08.50_86c6b56a.jpg

Glony na roślinach - co to za rodzaj i jak się ich pozbyć

sgruszkiewicz w Glony · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3160
Witam Proszę o podpowiedź jaki rodzaj glonów znajduje się w moim akwarium. Co jest tego powodem? Jak się ich pozbyć? W weekend postaram się wrzucić parametry wody. Testy kropelkowe

Oświetlenie po pozbyciu się zielenic

przemogasior w Glony · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2510
Cześć. Pozbyłem się zielenic z akwarium (algin+carbo+ograniecznie oświetlenia do jednej z dwóch belek aquael) - nie było ich dużo, ale na tyle, że psuły efekt wizualny (dopadły bucki, starsze liście a...

Zebry zrobiły się płochliwe

densen w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4884
Witam, przepraszam z góry że zakładam kolejny wątek ale jest on o innym problemie, Otóż mam 300 litrowe akwarium a w nim stadko pielęgnic zebra. Jako światło miałem do tej pory belke led 46 watt. Obe...

Monte Carlo - odrywa się od podłoża

brunonatura w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2232
Cześć moje Montecarlo odrywa się od podłoża aktywnego. Co może być przyczyną słabego ukorzeniania się tej rośliny? Mam podłoże Master Soil Powder Powder 2.5 - 3 mm. Suplementuje: PO4 - 1-2 ml na ty...

Statystyki

Ten temat przegląda 444 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571008
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 444 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.