akwarium 60 l oświetlenie 1x11W agualight plus 1x24 W Sylwania grolux podłoże - shirakura nawożenie - sole według własnej receptury plus easy carbo butla c02 z elektrozaworem roślinność: kilka rodzajów mchów microsiria anubiasy cryptocoryne lotos tygrysi i inne drobne rożlinki
zwierzęta: 10 szt. neon niebieski 10 szt. neon czarny 6 szt. razbora maculata dwa otoski niezliczone krewetki Red Scherry
A no właśnie. Obsadę mógłbyś nieco zmniejszyć. Neonki to wgl. nie mają gdzie tam pływać. Możesz zacząć przycinać mchy. To stymuluje ich wzrost. I może odrosną ładniejsze
Masz podobny problem albo chcesz coś dodać?Załóż konto w minutę i odpowiedz w tym wątku. Zalogowani mogą też obserwować wątki i dostawać powiadomienia o nowych odpowiedziach.
dariuszmachander w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 983
.Opis zbiornika: Witam przedstawiam wam mój spontanicznie założony zbiornik 60l na samym piasku. Większość roślin z rzeki soły i 2 gatunki z jeziora Mucharskiego. Zbiornik ma juz około 3 tygodnie
Ak...
Adamsky41 w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2555
Witam. Przedstawiam moje 5l akwarium które już działa kilkanaście miesięcy.
Akwarium: 17x17x17cm OptiWhite
Oświetlenie: Chihiros Magnetic Lamp
Filtracja: Filtr Aqualighter model nieznany
Co2: zestaw...
ZetaRII w Akwaria· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4837
Hej, po latach przerwy postanowiłem wrócić do akwarystyki. Jeden z dwóch założonych ostatnio zbiorników ;)
Akwarium: 60x40x25
Oświetlenie: AQUAEL LEDDY SMART
Podłoże: yokuchi jiban soil
Woda: kran
F...
filip_k5 w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1769
Witam
Chciałbym przedstawić moje akwarium. Jest to zbiornik który założyłem w ramach powrotu do akwarystyki po 20 latach.
Akwarium: 50x30x40
Oświetlenie: CHIHIROS LED A II 501 2060 lm (obecnie na 65%...
rabiradekgracz w Akwaria· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3121
To już moja własna aranżacja założona u kolegi w kręgielni, która pomału się rozrasta. Skałki własnoręcznie zbierane i poklejone z małym działającym wodospadem z piasku.
Akwarium 40x40x50 = 80 l
Oświ...
na1910 w Akwaria· Odpowiedzi: 66 · Wyświetlenia: 21799
36x22x26 Mini M- 21L
Oświetlenie: kessil A80 Tuna Sun
Nawożenie: Linia ADA
CO2 Butla 2kg dozowanie 24h
Podłoże: Benibachi Black Soil Super Povder+Fulvic
Temperatura: 24,5' (Grzałka Hydor 300w)
Fi...
na1910 w Akwaria· Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 18685
Akwarium działa juz od 5 Listopada 2016r
35x35x35 OW - 43L
Oświetlenie: kessil A80 Tuna Sun
Nawożenie: Linia ADA
CO2 Butla 2kg dozowanie 24h
Podłoże: Benibachi Black Soil Powder
Temperatura: 22' grz...
Stompek w Akwaria· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 6033
Witam, mała aktualizacja mojego podwodnego świata, Od ponad miesiąca przestałem mierzyć parametry wody, gdyż zauważyłem że dążąc do idealnych parametrów narastało coraz więcej problemów, roślinki marn...
Statystyki
Ten temat przegląda 547 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571164
• Liczba wątków: 48852
• Użytkownicy: 36968
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 546 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej