Lista działów » Aranżacja akwarium, wybór obsady i inspiracje » Nasze akwaria

025l - Roślinniak na Platinum Soil - Adamsky 41

Galeria naszych akwariów roślinnych. Finalne aranżacje oraz nowe projekty wraz z relacjami z prowadzenia akwariów.

Akwarium: 40x25x25
Oswietlenie: Chihiros WRVB 2 Slim 30
Filtracja: Eheim 150 Classic
Co2: Zestaw RA 5kg + dyfuzro Tropica 3 in 1
Podłoże: Platinum Soil
Rośliny:
Micranthemum Monte Carlo
Blyxa Japonica
Tonina Fluviatilis
Pogostemon Erectus
Ammania Bonsai
Myriphylum Gold
Neasea Gold
Ludwigia White
Alternathera Rosanervig
Rotala Blood Red Sg
Rotala typ 4
Rotala Tulunadensis
Phyllathus Fluitans

Zapraszam do krótkiej video prezentacji akwarium: https://www.youtube.com/watch?v=wq9nSYRFt08&t=11s
Załączniki
tttttt.jpg

Adamsky41
Zainteresowany tematem

Miasto: Kraków

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

01 lut 2025, 15:57   (#2)  

Krótka aktualizacja akwarium po 15 miesiącach od startu jakby ktoś był ciekawy:
&t=?si=F6nWs0CSkGGsd2pD

Adamsky41
Zainteresowany tematem

Miasto: Kraków

Pamiętam jak około 6lat trafiłem na Twój kanał gdzie zaczynałeś go rozkręcać. Widzę, że zajawka na roślinne ogrody u Ciebie została i hobby ma się dobrze :) Miło się ogląda Twoje akwarium. Może gdybym nie prowadził holendra w 450l to bym się tak szybko nie zraził do niego bo po 1,5roku miałem go już dość. W akwarium ryjem siedziałem dłużej niż z żoną :P
"Podążaj jedną ścieżką i nigdy z niej nie zbaczaj a osiągniesz wymarzony sukces"

Arczi
Poznaje temat

Powiązane tematy
  • 031l - Roślinniak

Witajcie. Przedstawiam Wam moje akwarium które powstało jakieś 3-4 miesiące temu Akwarium 30x30x35 Oświetlenie Aquael smart sunny Podłoże yokuchi jiban soil Nawożenie Blue line mikro mak...

Wyświetlenia: 4016 | Odpowiedzi: 10 czytaj więcej...

• 025l - Welcome to the Jungle

Nadeszła jesień a wraz z nią zmiany w moich akwariach. Poprzednią aranżacja już się opatrzyła :) Czas na nową. Baniak: 25 litrowy, 40x25x25 Oświetlenie: Skylight Intenese Filtracja: Eheim 2211 CO2: ...

Wyświetlenia: 3041 | Odpowiedzi: 8 czytaj więcej...

• 025l - Rotalniaczek

25 litrów – Rotalniaczek – NeonCzarny5 Cześć, Chciałbym Wam przedstawić mój, nowy pomysł założony 31 stycznia. Powstał z „miłości” do Rotal. Plan jest taki by eksperymentalnie sprawdzić jak rośliny ...

Wyświetlenia: 1793 | Odpowiedzi: 2 czytaj więcej...

• 025l - Low tech - Paulina 33

Witam. Przedstawie wam moje akwarium 25l. ZAŁOŻENIA Akwarium miało być małe. Chciałam żeby było roślinne. Chciałam zrobić je jak najtaniej. PARAMETRY Ph(jbl) - 7 Gh(jbl)-10 No3(jbl)-10 Reszty nie m...

Wyświetlenia: 4479 | Odpowiedzi: 11 czytaj więcej...

• 025l - Akwarium LT dla bojownika

Małe akwarium low tech dla bojownika. Aranżacja w stylu trójkątnym zbudowana na czarnej lawie i spider wood. Zbiornik ma 1,5 roku jest prowadzony na substracie i wodzie RO. Lokatorem jest bojownik HMP...

Wyświetlenia: 3917 | Odpowiedzi: 7 czytaj więcej...

• 025l - 2w1 - Paulina_

Witam. Dzisiaj chciałaby wam zaprezentować mój nowozałożony baniak. ARANŻACJA Aranżacja składa się z 3 korzeni i 2 kamieni Podłoże to 4l aktywnego podłoża (Platinium soil) FILTRACJA Hidom Ap-1000l /...

Wyświetlenia: 2623 | Odpowiedzi: 9 czytaj więcej...

• 054l - Roślinniak na jałowym - Adamsky41

Witajcie. Po kilku nano akwariach ht na podłożach aktywnych nadszedł czas na postawienie akwarium ht na podłożu jałowym z nawożeniem solami. Dotąd nawoziłem Qualdropem więc w sumie to akwarium to będ...

Wyświetlenia: 6834 | Odpowiedzi: 12 czytaj więcej...

• 025l - Akwarium

Założone: 05.08.22 Pojemność akwarium: 25l Grzałka: platnium 50 aquael Filtr: circulator 500 aquael Rybki: 10 neonów innesa, 3 danio luminous i 6 gupików Krewetki: 15 red cherry Ślimaki: 2 helenki ...

Wyświetlenia: 3557 | Odpowiedzi: 5 czytaj więcej...

• 002l - Mikro roślinniak

Witam przedstawiam wam moją kule zrobiona z resztek roślin na podłożu aktywnym Siedzieć ona cały czas na oknie i nawet świeci na nią słońce parę godzin i jak widać zero glonów .

Wyświetlenia: 3394 | Odpowiedzi: 0 czytaj więcej...

• 025l - George Farmer (Tropica)

https://www.roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-1mm-230522-d0eef25fe86fdbb093883b86e41dbc87.jpg Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 25l z aranżacją autorstwa Georga Farm...

Wyświetlenia: 3158 | Odpowiedzi: 1 czytaj więcej...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości

Copyright © 2001-2025 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.