Witam. Chcę wymienić świetlówki w mojej pokrywie i zastanawiam się czy lepiej włożyć standardowe świetlówki t8 czy zamienniki LED. Które rozwiązanie jest lepsze dla roślin?
Witam, mam pytanie czy lampka CHIHIROS LED A801 nada się do akwarium 112l (80x35x40 cm)?
Potrzebuję lampki do akwarium HT, podaję CO2 z butli 24/7w. Poszukuję nowej lampki bo mam wrażenie że moja obec...
Cześć,
zakładam nowe akwarium, będę hodować mało wymagające rośliny na trawniku + obsada. Rośliny Eleocharis parvul na 3 planie oraz jako trawnik bazowy Micranthemum „Monte Carlo”.
Pojemność akwarium ...
Hej, Potrzebuje wymienić jedną belkę chihiros A901 na coś RGB, bo mam dosyć tego zimnego światła.
Planuje zostawić jednego chihiros i dołożyć do tego jedną lampę RGB, biorę pod uwagę: https://sklep....
Witam.
Zamówiłem wszystko do zrobienia belki do akwarium 112L 80x35x40 z co2. Wszystko zamówione według kalkulatora az-led. I tu potrzebuje pomocy czy może ktoś mi pomóc jak dobrze rozłożyć Ledy na pr...
Witam,
zastanawiam się czy są jakieś warte uwagi świetlówki LED które będą pasować do belki oświetleniowej z zestawu JUWEL RIO 180L. Aktualnie posiadam Juwel MultiLux Nature LED 895mm 23W 2250 lumenów...
Witam
Potrzebuję porady w związku z wymianą przejściem z oświetlenia HQI na ledy.Ale po kolei
Jak jest.
wymiary akwarium 180x60x60 powiedzmy typowy roślinniak.
Akwarium oświetla Lampa 2x80W t5 i 3x150...
Witam , od dwóch lat posiadam baniak 200 litrowy i od samego początku mam problem z zielonym glonem.
Rozpisywałem się na tym forum już wiele razy , słuchałem wielu rad i pomimo wszelkich starań i inwe...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).