Nie wiem gdzie powinno się zgłaszać takie problemy techniczne, więc napisze tutaj. Od niedawna powiadomienia o odpowiedzi w temacie, które dostaję na maila mają błędny odnośnik do wątku i prowadzą do pustej strony. W wiadomości jest link postaci: `https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/topic.html?f=1&t=89833&p=662491&e=662491` jednak po kliknięciu czy skopiowaniu do przeglądarki przechodzi na: `https://www.roslinyakwariowe.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=89833&p=662491#p662491` tymczasem jak wchodzę w wątek ze strony RA to prawidłowy adres wygląda tak: `https://www.roslinyakwariowe.pl/dyskusje/viewtopic.php??f=1&t=89833&p=662491#p662491`
-
Totik
●
- Stały bywalec
- Miasto: Kryspinów
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Przyjrzymy się, dzięki!
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-
Piotr Baszucki
●
- roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków
- Wspieram stronę kontem Premium
Poprawiłem link do nowych postów w wątku w powiadomieniu e-mail. Powinno być ok, jeszcze raz dziękuję za zwrócenie uwagi!
-
Piotr Baszucki
●
- roslinyakwariowe.pl
działa elegancko
-
Totik
●
- Stały bywalec
- Miasto: Kryspinów
W ostatnich dwóch dniach naprawiałem błędy wyświetlania na Serwisie, które uniemożliwiały wejście w niektóre artykuły, nie zdziwcie się - przez jakiś czas będą wskakiwały zaległe posty z aktywacją do artykułów.
-
Piotr Baszucki
●
- roslinyakwariowe.pl
-
Cześć wszystkim. Właśnie obejrzałem nowy film z jednego z ulubionych kanałów tego forum :)
Tamas mówi dziwne rzeczy na temat KH, PH i mineralizacji.
Jest bzdurą, że rośliny topią się przy niskim ph...
Wyświetlenia: 2796 | Odpowiedzi: 5
czytaj więcej...
-
Witam ,ostatnio kupiłem nową roślinkę ..schismatoglottis prietoi ,nawet nie wiem czy ma polską nazwę ,można ją odszukać bez problemu w internecie ( zdjęcia )..,przypomina z wyglądu skrzyżowanie anubi...
Wyświetlenia: 3699 | Odpowiedzi: 9
czytaj więcej...
-
Witam. mam pytanie. Kupilem Aqua Rebell Eisenvolldunger (Mikro Basic), na stronie producenta napisane jest że 10 ml/100l wody podniesie steżenie K - 0,06 mg/l, a Mg - 0,40 mg/l, a na polskich stronac...
Wyświetlenia: 1362 | Odpowiedzi: 0
czytaj więcej...
-
Witam, pytam bardziej doświadczonych ludzi w temacie czy takie babki kopia, jak z trawnikami np: Monte Carlo, czy nie wyrywa ich?
Czy nadaje się do akwarium roślinnego?
Co powinienem wiedzieć o niej j...
Wyświetlenia: 1483 | Odpowiedzi: 2
czytaj więcej...
-
Witam
Chciałbym się podzielić informacjami o filtrze kubełkowym tzw. chinczyku
HW-602b
Pojemność wkładów 2l
Oryginalne wkłady : 3 x gąbka o zmniejszającej sie gradacji + 1x wata filtracyjna
Podawany p...
Wyświetlenia: 777 | Odpowiedzi: 0
czytaj więcej...
-
Witam, co mogło się stać że danio taki spuchnięty z jednej strony????
Zdjęcia słabej jakości ale rybka cały czas w ruchu także ciężko ustrzelić foto. 20180211_140605.jpg 20180211_140411.jpg 2018021...
Wyświetlenia: 850 | Odpowiedzi: 1
czytaj więcej...
-
Witam Kolegów i Koleżanki,
Ponieważ nie stać mnie (jeszcze) na profesjonalny zestaw CO2, postanowiłem zrobić bimbrownię. Pozornie proste przedsięwzięcie dostarczyło mi wielu pytań, dlatego zanim przy...
Wyświetlenia: 7520 | Odpowiedzi: 19
czytaj więcej...
-
Witam was,
chciałbym zasięgnąć porady od osób które posiadają w/w rybkę w swoich zbiornikach. Czytałem o niej troszkę w internecie, lecz nigdzie nie znalazłem odpowiedzi, czy można i w jakiej ilo...
Wyświetlenia: 4073 | Odpowiedzi: 11
czytaj więcej...
-
https://www.youtube.com/watch?v=flh_kIJIpmo
Po co powstał ten dział?
Dział powstał jako odpowiedź na oczekiwania forumowiczów, którzy chcieli omawiać wyniki konkursu ADA i prezentowane akwaria w...
Wyświetlenia: 9480 | Odpowiedzi: 0
czytaj więcej...
-
Witam!
Najpierw napiszę czemu to zrobiłem:
1. miałem dość cienkich parametrów wody
2. miałem dość obleśnie wyglądającego zbiornika
3. miałem dość tego, że rosliny nie rosną i marnieją
4. miałem ogóln...
Wyświetlenia: 17784 | Odpowiedzi: 43
czytaj więcej...
|