DARMOWA DOSTAWA od 499zł lub przy zakupie minimum 10 roślin akwariowych - zobacz katalog
Jesteś tutaj: Serwis Forum Społeczność roslinyakwariowe.pl ®


Dla użytkowników: zgłoszenia błędów na stronie



Informacje o nowościach na stronie i aktualnościach sklepu w Krakowie. + zgłoś uwagę
Cieszę się i dziękuję za pomoc w naprawie problemu.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

Nie wyświetlają się zdjęcia w aplikacji proszę o rade co zrobić

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

Witam.
Prawdopodobnie zablokowałem swój wątek z poziomu aplikacji Moderacja/Zamknij. Nie mogę go teraz w żaden sposób odblokować. Pojawia się komunikat 'Wątek został otwarty' ale nadal wątek jest zablokowany.
Na komputerze stacjonarnym nawet nie mam opcji odblokowania. Widnieje tylko przycisk "ZAMKNIĘTY" po wciśnięciu którego mam komunikat: "Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów"
Wątek jest w dziale Nawożenie i chemia wody pod tytułem: Parametry wody kontra rozpuszczanie skał.
Proszę o pomoc w tym temacie...



Pozdrawiam.

Avatar użytkownika

banani
Początkujący
 
Posty: 31
Dołączył: 09 sty 2018, 22:18
Miasto: Grójec

banani napisał(a):Witam.
Prawdopodobnie zablokowałem swój wątek z poziomu aplikacji Moderacja/Zamknij. Nie mogę go teraz w żaden sposób odblokować. Pojawia się komunikat 'Wątek został otwarty' ale nadal wątek jest zablokowany.
Na komputerze stacjonarnym nawet nie mam opcji odblokowania. Widnieje tylko przycisk "ZAMKNIĘTY" po wciśnięciu którego mam komunikat: "Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów"
Wątek jest w dziale Nawożenie i chemia wody pod tytułem: Parametry wody kontra rozpuszczanie skał.
Proszę o pomoc w tym temacie...



Pozdrawiam.


Sprawdź proszę teraz.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

Nie pomogło a w wątkach które naposales pojawił się komunikat ,, ta funkcja została zablokowana przez administratora

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

Piotr Baszucki napisał(a):
banani napisał(a):Witam.
Prawdopodobnie zablokowałem swój wątek z poziomu aplikacji Moderacja/Zamknij. Nie mogę go teraz w żaden sposób odblokować. Pojawia się komunikat 'Wątek został otwarty' ale nadal wątek jest zablokowany.
Na komputerze stacjonarnym nawet nie mam opcji odblokowania. Widnieje tylko przycisk "ZAMKNIĘTY" po wciśnięciu którego mam komunikat: "Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów"
Wątek jest w dziale Nawożenie i chemia wody pod tytułem: Parametry wody kontra rozpuszczanie skał.
Proszę o pomoc w tym temacie...



Pozdrawiam.


Sprawdź proszę teraz.
Wróciło do normy. Dziękuję.

Avatar użytkownika

banani
Początkujący
 
Posty: 31
Dołączył: 09 sty 2018, 22:18
Miasto: Grójec

Dlaczego odpowiedzi do banani przychodzą na peterka 0203 co się dzieje

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

04 mar 2018, 10:40 Zdjęcia  (#683)  

Witam, nie wyświetlają mi się zdjęcia w postach na telefonie a także w,, wątkach ,których napisałeś" pojawił się komunikat UPS! "Ta funkcja została wyłączona przez administratora forum."

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

1. Używasz aplikacji mobilnej czy wchodzisz na forum przez przeglądarkę?

2. Jesteś zalogowany?

3. Masz konto Premium?
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

1. Wchodze przez aplikację
2. Jestem cały czas zalogowany
3. Nie nie mam konta premium

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

05 mar 2018, 13:23 Zdjęcie główne wątku  (#686)  

Nie mogę się nigdzie doszukać, więc zapytam: czy jest możliwość wybrania dowolnego zdjęcia w moim wątku, aby było jako główne - wyświetlające się tytule wątku w danym dziale?
Przykładowo w dziale Galeria naszych akwariów z automatu wskakuje mi pierwsze zdjęcie, zrobione 4 dni po założeniu zbiornika, a chciałbym aby pokazywało się bardziej aktualne - zdecydowanie bardziej atrakcyjne :)



michal_77
Początkujący
 
Posty: 29
Dołączył: 22 sty 2016, 16:29
Miasto: Jaworzno

05 mar 2018, 13:57 Re: Zdjęcie główne wątku  (#687)  

Jako miniaturka ustawia się automatycznie ostatnie zdjęcie dodane do 1 posta.

Miniaturki generują się co kilka godzin aby nie obciążać serwera, zatem trzeba troszkę zaczekać na efekt.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

05 mar 2018, 16:17 Re: Zdjęcie główne wątku  (#688)  

I wszystko jasne. Wyedytuję posta i dorzucę na końcu zdjęcie aktualne.
Dzięki



michal_77
Początkujący
 
Posty: 29
Dołączył: 22 sty 2016, 16:29
Miasto: Jaworzno

Czy coś się rusza z moim problemem

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

Spróbuj wyczyścić "cache" w ustawieniach aplikacji, zrestartuj ją.
Wyloguj się i zaloguj ponownie.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

Nadal się nic nie zmieniło może jeszcze coś można zrobić brak zdjęć i nadal jest komunikat.

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

Ale jeśli inni widzą to musi być coś u Ciebie.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

Teraz u mnie raz się wczytuje zdjęcia w aplikacji a raz nie. Do tej pory nie miałem problemu.
Nie znam się, więc się wypowiem.

Avatar użytkownika

zmijka85
Z dużym doświadczeniem
 
Posty: 2391
Dołączył: 03 kwi 2016, 22:11
Miasto: Rzeszów

Napiszcie mi proszę w jakim dziale oraz wątku. Zobaczę czy uda się wytropić przyczynę.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

U mnie na stronie głównej aplikacji wyświetlają się zdjęcia normalnie a dopiero po otwarciu wątku nie otwierają się zdjęcia

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

U mnie tak samo. Tylko u mnie jak wchodzę w wątek to się nie wyświetlają a jak poczytam kolejne wątki i wracam do tego w którym poprzednio się nie wyswietlaly to jest juz ok.
Nie znam się, więc się wypowiem.

Avatar użytkownika

zmijka85
Z dużym doświadczeniem
 
Posty: 2391
Dołączył: 03 kwi 2016, 22:11
Miasto: Rzeszów

Na IOS jest cały czas ok. Coś ta wersja androidowa nie ma szczęścia...albo my do niej :(

A zobaczcie proszę teraz.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych


Avatar użytkownika

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl
 
Posty: 10769
Dołączył: 19 cze 2003, 10:52
Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

U mnie bez zmian a i na telefonie próbował em różnych ustawień instalowalem jeszcze raz i nic

Avatar użytkownika

peterka 0203
Początkujący
 
Posty: 13
Dołączył: 25 lut 2017, 07:57

Witam.
Ponad pol roku temu zaprezentowalem akwarium w dziale "Galeria naszych akwariów".
Do dnia dzisiejszego klikajac w moj profil i "moje aranzacje" mam komunikat "Ten użytkownik nie zaprezentował jeszcze swoich zbiorników". Pomimo kontaktu z obsluga strony 2 miesiace temu nic sie nie zmienilo.

Avatar użytkownika

marikfox
Stały bywalec
 
Posty: 418
Dołączył: 20 lip 2013, 14:06

Macie Panowie z forum chyba problem z przekierowaniami. Wrzućcie sobie w google jakieś hasło, np. "biały mech w akwarium" pierwszy wynik pokazuje mi to forum, a mimo to po kliknięciu mam info jak na screenie ( "Strona została przeniesiona pod nowy adres" ), ktoś chyba przekierowania na serwerze nie zrobił.
Załączniki
Przechwytywanie.PNG



Anonim 57763
 









Recenzje

Ładowanie...

Baza wiedzy akwarystycznej


 
  Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

 

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Copyright © 2001-2020 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.