Świetny pomysł.
Chętnie kupiłbym T-shirta z logo roślinyakwariowe.pl
-

twronka
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Kraśnik LKR
Ja też bym chętnie kupił koszulkę tematycznie związaną z akwarystyka roślinną - jakieś logo, a może fajne zdjęcie ze zbiornikiem.
pozdr
jedrek
-

jedrek1911
- Zaawansowany użytkownik
-
- Miasto: Kraków
Bardzo fajny pomysł  a koszulka rewelacja
-

darek8585
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Mietniów/Wieliczka
Mam propozycję dla sklepu
Mianowicie proponuję wydać dres? z logiem roslinyakwariowe.pl może zarazimy więcej osób akwarystyką roślinną oraz przy okazji może sklep będzie miał wiencej funduszy i zaproponuje 2 zlot KMRW  Oczywiście o przeciętniej cenie z chęcią tez zakupiłbym taki dres...
"Kto pyta, nie błądzi"...
<a href="http://www.roslinyakwariowe.pl/forum/viewtopic.php?t=41094&highlight=">Kliknij aby zobaczyć!</a>
-

Mortis
- Aktywny użytkownik
-
Witam kolarzy!
Sam także startuję w zawodach MTB od dwóch lat. Przeważnie jestem w pierwszej jednej-trzeciej  stawki. Na razie nie zrzeszony, ale to tylko kwestia czasu. Jak znajdę jakieś fotki to dam linki 
-

kyzak
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Kościan
No pięknie pięknie
Jako, że chętnie spędzam czas na rowerze (kolarstwo do druga pasja obok akwarystyki) chętnie zaopatrzyłbym się w "akwariowy" strój  Ale akwarystyka to kolor zielony i to ten kolor powinien dominować w stroju, zwłaszcza kolarskim, który powinien być mocno kolorowy. Jeśli znalazłoby się około 10-20 chętnych osób to firma BCM NOWATEX szyje bardzo fajne stroje w bardzo fajnych cenach (niecałe 200zł komplet). Zatem strój zielono-czarny, napis " rośliny akwariowe.pl zielono-czarny i będzie pięknie.
Pozdrawiam Brać Szosową 
-

Deadi
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Namysłów
Ja również z chęcią zakupiłbym koszulkę z logo roślinyakwariowe lub chociażby opaskę na rękę 
-

xdnikoxd
- Poznaje temat
-
- Miasto: Szastarka/Kraśnik
Fakt BCM szyje bardzo fajne stroje. Kto był u nich ten widział jaki mają wybór, dodatkowo te grube pampersy. W sumie to bym wziął 1 komplet, ale chciałbym widzieć projekt. Zielono- czarny z zielono-czarnym napisem? Na plecach ale całych fajnie wyglądało by logo, lub sucha aranżacja z mocno wystającymi, ostrymi korzeniami i kamieniami ponieważ tereny leśne właśnie takie są. Całość w jaśniejszej aureoli  Ewentualnie zalane z roślinami lecz bez ryb i kreweci.
-

kyzak
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Kościan
Witam, ja tez jestem fanem dwuch kółek może w troche bardziej ekstremalnej formie
Pomysl z koszulakmi jak najbardziej popieram.
- Załączniki
-
IS_IMG_0928.jpg
- Puchar Polski - Wierchomla Downhill Cup 2010
- (27.61 KiB) Pobrane 558 razy
-

Gardner projekt
- Początkujący
-
- Miasto: Nowy Sącz
-
W wolnej chwili zrobię jakiś prototypowy projekt
Sezon się kończy, więc do marca jest czas by coś razem stworzyć by potem na wiosnę założyć 
-

Deadi
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Namysłów
no to czekamy
oby był kolorowy i z możliwością technicznego wykonania
-

gregorb
- Zainteresowany tematem
-
- Miasto: Kraków
-
Jest to mój pierwszy aquascape i zbiornik HT po 2 latach od postawienia. Trochę :shock: już przerósł i czeka go restart. Dlatego zanim to uczynię chciałem się podzielić tym co udało mi się nauczyć o ...
Wyświetlenia: 2575 | Odpowiedzi: 8
czytaj więcej...
-
Witam.
Przedstawiam kolejna aranzacje. Akwarium ma 3 miesiace.
Wymiary akwarium 70x40x40 112l
Oświetlenie Sylvania Aquastar, Sylvania Grolux, Philips Master 965 x2. Wszystkie lampy po 18w T8.
Jakies...
Wyświetlenia: 4406 | Odpowiedzi: 9
czytaj więcej...
-
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/styczen/ada-lizbona-1.jpg
Już niebawem będziemy mieli okazję obejrzeć największe na Świecie akwarium roślinne zaaranż...
Wyświetlenia: 61704 | Odpowiedzi: 156
czytaj więcej...
-
Po akwarium które miało być ryuboku i mi się nie spodobało stwierdziłem ze stworze nowe.
Padł plan na stworzenie akwarium roślinnego ( Plan był na akwarium Holenderskie lecz ilość pracy przy nim i wym...
Wyświetlenia: 1843 | Odpowiedzi: 6
czytaj więcej...
-
Dzień dobry,
chciałbym poprosić bardziej doświadczonych Kolegów o pomoc i wskazówki.
Zamierzam spróbować z akwarium roślinnym, chciałbym dodać i zmienić parę rzeczy w już istniejącym zbiorniku o wy...
Wyświetlenia: 907 | Odpowiedzi: 1
czytaj więcej...
|
|
Rośliny
Zwierzęta
Ładowanie...
Ładowanie...
Ładowanie...
Recenzje
Ładowanie...
|