Szafka z pierwszego linku wygląda solidnie.Jezeli plecy szafki też są z płyty 18mm. to na pewno wytrzyma i ostatni link też szafka solidna.
-

mariusz178
- Znający temat
-
- Miasto: Gorzow Wlkp
Obie opcje są niby dedykowane pod akwaria więc firmy liczą się z ciężarem, czyli plecy są z płyty grubszej niż 2mm. Myślę, że której byś nie wybrał będzie dobra.
"In a very real sense, we are all aliens on a strange planet. We spend most of our lives reaching out and trying to communicate. If during our whole lifetime, we could reach out and really communicate with just two people, we are indeed very fortunate." Gene Roddenberry
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
- Miasto: Zamość PL, Manchester UK.
-
Oglądałem i wygląda solidnie więc wybierz ta która Ci się najbardziej podoba.
-

mariusz178
- Znający temat
-
- Miasto: Gorzow Wlkp
Osobiście, mi się podoba szafka z pierwszego linku. Której byś nie wybrał to składając, wewnątrz u dołu i tak do polowy wysokosci pociągnij silikonem. W razie zachlapań lub przecieków szafka nie ucierpi.
"In a very real sense, we are all aliens on a strange planet. We spend most of our lives reaching out and trying to communicate. If during our whole lifetime, we could reach out and really communicate with just two people, we are indeed very fortunate." Gene Roddenberry
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
-
Dzięki za podpowiedzi!!! Też myślałem o uszczelnieniu przy krawędziach połączeń silikonem lub akrylem, ale jakim silikonem przeciągnąć aż do połowy? 
-

FoCuS_PL
- Stały bywalec
-
FoCuS_PL napisał(a):Dzięki za podpowiedzi!!! Też myślałem o uszczelnieniu przy krawędziach połączeń silikonem lub akrylem, ale jakim silikonem przeciągnąć aż do połowy? 
Czekaj bo się zgubiłem. O co pytasz?
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
-
Akryl to nie najlepsze rozwiązanie, zdecydowanie silikon.
-

Rfck
- Z dużym doświadczeniem
-
- Miasto: Gdańsk/UK
Krzysztof Radziszewski napisał(a):FoCuS_PL napisał(a):Dzięki za podpowiedzi!!! Też myślałem o uszczelnieniu przy krawędziach połączeń silikonem lub akrylem, ale jakim silikonem przeciągnąć aż do połowy? 
Czekaj bo się zgubiłem. O co pytasz?
Ja chyba chwilowo też, ale już się odnalazłem 
-

FoCuS_PL
- Stały bywalec
-
A nie lepiej zrobić samemu?
-

Dafnides
- Początkujący
-
- Miasto: Koszalin
-
https://www.youtube.com/watch?v=YOXmjJHMXmc
W dzisiejszym filmie kolejne akwarium biotopowe. Pięknie przedstawiony wycinek Krężniczanki w wykonaniu Bartłomieja Paśnika. Zbiornik wziął udział w tego...
Wyświetlenia: 333 | Odpowiedzi: 0
czytaj więcej...
-
Witam , w przyszłym tygodniu planuję zakup roślin do mojego akwarium 60x30x30 . Stworzyłem ręcznie plan gdzie oraz jakie rośliny umieszczę . W akwarium będzie także korzeń. Zdjęcie akwarium z korzenie...
Wyświetlenia: 588 | Odpowiedzi: 3
czytaj więcej...
-
Witam, stoję przed dylematem, może ktoś z Was mi pomoże ;)
Chce kupić tło do akwarium, mam na oku tło mist jakie można dostać w sklepie RA oraz białe matowe jak folia samoprzylepna. Czym różnią się mi...
Wyświetlenia: 5360 | Odpowiedzi: 5
czytaj więcej...
-
Hej
Czy takie łupki nadadzą się do baniaczka?
Czyściłem je, lałem octem i brak bąbelkowania.
Zdjęcia kiepsko oddają ich kolor bo są jaśniejsze-szare i "złotych" wtrąceń aż tak nie widać.
C...
Wyświetlenia: 801 | Odpowiedzi: 5
czytaj więcej...
-
Witam. Pomyślałem że będzie to najlepszy dział na zadanie tego pytania . Chciałbym zacząć przygodę z lustrzanką cyfrową i tu mam pytanie czy jest sens kupować sprzęt używany ? Czy lepiej dozbierać tro...
Wyświetlenia: 2571 | Odpowiedzi: 14
czytaj więcej...
|
|
Recenzje
|