Witam serdecznie czy może ktoś się orientuje czy wirniki do filtrów hydor 250 i 350 Professional sa takie same czy sa jakieś różnice? Bo nie stety właśnie w moim flitrze hydor 250 strzelił magnes na pół
Jak najedziesz na zdjęcia wyświetla się na tej stronie że to fotki wirników od hydora 150. miej na uwadze. zamawiałeś ten do 350 ? bo też muszę kupić do 250ki
Witajcie jak Wam się podoba ta aranżacja, dodam iż z przodu i po bokach będzie piasek Ada la plata sand tak że myślę że będzie dobrze. Oceniajcie :D :D
Witam
Dokonuję restartu mojego baniaczka 100-50-50 ,postanowiłem jako podłoże wykorzystać ziemię ogrodową +kermazyt+torf kwaśny na to żwirek bazaltowy ,czy kermazyt mam wymieszać z ziemią i torfem czy...
Witam,
stała się rzecz która jeszcze niedawno wydawała mi się niemożliwa :D - postanowiłem założyć zbiornik Low Tech na bazie ziemi ogrodowej.
Przyczyną takiej decyzji stał się trochę śmieszny parad...
Witam chialem wam pokazac moj pierwszy Baniak 250l
Oczywiscie przyjmne wszytkie komentarze pozytywnie ,bo dopiero zaczynal ta wspaniłą przygode i prosze o rade co bym mogł jescze zmienic
Zbiornik ...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktów dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).