Cześć mam takie pytanie odnośnie rybek kosiarek , czy mogą zjeść mi rośliny?
-

dawid240
- Początkujący
-
Siema, Jeśli im jakaś roślina posmakuje to czemu nie ale nie wszystkie.
"In a very real sense, we are all aliens on a strange planet. We spend most of our lives reaching out and trying to communicate. If during our whole lifetime, we could reach out and really communicate with just two people, we are indeed very fortunate." Gene Roddenberry
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
- Miasto: Zamość PL, Manchester UK.
-
Mech jawajski lubi@ kosiarki.
-

Krisrolo
- Początkujący
-
Krisrolo napisał(a):Mech jawajski lubi@ kosiarki.
U, to podchwytliwe pytanie? W sumie to nigdy nie widziałem żeby mech lub inna roślina lubiała rybki. A jeśli pytasz czy "kosiarki" lubią mech to wątpliwe. 
"In a very real sense, we are all aliens on a strange planet. We spend most of our lives reaching out and trying to communicate. If during our whole lifetime, we could reach out and really communicate with just two people, we are indeed very fortunate." Gene Roddenberry
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
-
Zawsze kosiarki obgryzły mi cały mech, ale to zawsze, próbowałem już kilka razy je trzymać... I lubią nie tylko mech, ale też szczyty niektórych roślin.
-

clintoons
- Zainteresowany tematem
-
Moje jedzą ochotke. Lepsze są otoski.
-

DawidJot
- Zaawansowany użytkownik
-
DawidJot napisał(a):Moje jedzą ochotke. Lepsze są otoski.
Miałem z nimi ten sam problem. Wolały mrożonki niż glony czy rośliny.
-

Krzysztof Radziszewski
- Z dużym doświadczeniem
-
-
Kosiarka z braku laku je glony przy dobrym pożywieniu je wszystko inne niż zielone krasnoludy.
-

DawidJot
- Zaawansowany użytkownik
-
Mam w zbiorniku sporo różnych roślin i nigdy nie zauważyłem, by kosiarki były nimi zainteresowane.
-

westsobol
- Początkujący
-
Widocznie systematycznie karmisz. Gdy nie było mnie cały weekend w domu z Mayaca fluviatilis zostawiły tylko łodygi. Często skubią gałęzatkę, mchy. Mimo to są u mnie obok krewetek Amano niezastąpione jeśli chodzi o walkę z glonami.
-

pavlach
- Początkujący
-
-
Witam. Ktoś mi pomoże crzemu moje rybki leżą na dnie tak jakby byly ospałe, oglupiałe ? dołączam zdjecie z góry dzieki
Wyświetlenia: 458 | Odpowiedzi: 7
czytaj więcej...
-
witam jestem po restarcie baniaka i ruszylem z holendrem nie dlugo bedzie 3 tydzien. po 14 dniach wrzucilem rybki i moje kosiarki robia porzadki mam pytanie i problem zarazem moja cudowna kupkę mchu j...
Wyświetlenia: 945 | Odpowiedzi: 4
czytaj więcej...
|
|
Recenzje
|