Jesteś tutaj: Serwis Forum Aktualności i ciekawostki

Przedłuż gwarancję AquaEL o 12 miesięcy

Dyskusje ogólne oraz posty nie pasujące do innych działów + nowy temat

Miło mi poinformować, że Aquael wprowadził możliwość rejestracji sprzętu i przedłużenia gwarancji o rok.

Warunki skorzystania z opcji przedłużenia gwarancji:

1. zakupienie na terytorium Polski produktu marki Aquael, który znajduje się na Liście Produktów dostępnej w formularzu kontaktowym
2. dokonanie rejestracji w systemie poprzez założenie Konta Akwarysty i zarejestrowanie dowodu zakupu produktu (zdjęcia paragonu lub faktury);
3. wyrażenie zgody na otrzymywanie informacji marketingowych od Aquael i potwierdzenie zapoznania się z regulaminem.

Z opcji przedłużenia gwarancji mogą skorzystać tylko osoby fizyczne, które zakupiły produkt w celach niezwiązanych z działalnością gospodarczą.

Przedłużenie gwarancji dotyczy tylko wybranych produktów objętych gwarancją producencką, w chwili rejestrowania dowodu zakupu (maksymalnie do ostatniego dnia obowiązywania gwarancji na dany produkt).

Akcja przedłużenia gwarancji ma charakter stały.

Rejestracji dokonacie na stronie:
https://www.aquael.pl/rejestracja-produktow/
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków

A to mi się nawet podoba...

FoCuS_PL
Znający temat

Powiązane tematy
  • Grzałka Aquael Ultra Heater Day&Night

Prezentujemy nowość w ofercie naszego sklepu - grzałkę, która odtwarza naturalną domową amplitudę temperatury, odwzorowoując efekt występujący w naturalnych ekosystemach wodnych... Czytaj więcej »...

Wyświetlenia: 617 | Odpowiedzi: 17 czytaj więcej...

• Skimmer Aquael SAS Filter 500 - nowość

skimmer-aquael-1.jpg O ostatnim roku Aquael zakupił w naszym sklepie wszystkie dostępne skimmery powierzchni wody...wiedzieliśmy, że szykują coś nowego...i o to jest :) Niebawem pierwsze testy, pó...

Wyświetlenia: 5500 | Odpowiedzi: 66 czytaj więcej...

• Lampy AquaEl Ultra Slim - nowość

129611 Ultra Slim 60_13.jpg Aquael wypuścił kolejną nowość - lampy Ultra Slim, w załączniku udostępniłem Wam instrukcję i fotki. Poniżej opis producenta: UltraSlim Światło jest niezbędnym czynnik...

Wyświetlenia: 2753 | Odpowiedzi: 29 czytaj więcej...

• Aquael FZN2

Witam. Mam problem z tą kaskadą. Za każdym razem gdy ją czyszczę i umieszczę w akwarium, po jakichś 2 tygodniach przestaje płynąć woda. Wiem że trzeba ją zalać przed uruchomieniem. Wszystko robię zgod...

Wyświetlenia: 348 | Odpowiedzi: 6 czytaj więcej...

• Aquael ultramax 2000 + lampa UV

Witam Czy podłączenie do ultramaxa 2000 lampy uv oase na węża 16/22 przy akwarium 240l bardzo ograniczy przepływ przez filtr. Pozdrawiam

Wyświetlenia: 609 | Odpowiedzi: 7 czytaj więcej...

Recenzje

Ładowanie...

Baza wiedzy akwarystycznej

Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.

Sklep firmowy

Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin. Ponad 15 000 produktĂłw dostępnych wysyłkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).
Punkt odbiorów: Kraków ul. Młyńska Boczna 5

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 205 gości

Copyright © 2001-2023 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.