Cześć ! Mój syn wlał ostatnio całe 5l płynu do baniek mydlanych do akwarium. Nie było mnie w domu z 3dni i teściowa się opiekowała i tak i ona przypilnowała... I rybki nie pozdychały :O Jak to możliwe wgl ?
Po pierwsze nie wiadomo jaki to był płyn. Pamiętam jak mój syn miał pół roku i wszystkie naczynia myliśmy w naturalnym płynie do naczyń. 100% eko. Do tego pienił się jak zwykły płyn. Nie trzeba było nic wyparzac.
Pamiętam, że kiedyś czytałem bodajże o odkryciu Gupika Endlera(nie jestem pewien). Z jakieś kałuży w pobliżu wioski przeniesiono je do akwarium ale coś było nie tak (nie rozmnażały się, były chore) i wtedy pomyślano że miejsce skąd wzięto rybki było zanieczyszczone i dlatego dodali mydła do akwarium. Rybki odżyły i wszystko się unormowało....
https://www.youtube.com/watch?v=QIxR11QCN4M
Zapraszam do obejrzenia filmu Tyrrila.
W dzisiejszym filmie wycinek wód azjatyckich rzeka Yangmei płynąca w chnach. Akwarium wzięło udział w konkursie BA...
Zapraszam wszystkich, którzy po lekturze książki pt. "Rośliny w akwarium", założyli lub chcą założyć "akwarium a la Diana Walstad".
Jakie macie dotychczasowe osiągnięcia, doświadcz...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 400 gatunków i odmian roślin.
Ponad 10 000 produktów z wysyłką w 24 godziny lub
odbiorem osobistym w Krakowie (obowiązuje rezerwacja).)