Dzień dobry w Nowym Roku!
Mam do Was pytanie odnośnie do czyszczenia filtra kubełkowego SERA lub innego w podobnej konstrukcji. Filtra działa jakieś 1,5 roku. Był czyszczony jakieś 3 razy. Obecnie je...
Hej,
Moim głównym celem jest pozbycie się większości bąbelków co2 z wody oraz dwóch wewnętrznych filtrów 1000l/h i drugiego małego wykorzystanego jako cyrkulator.
Chciałem sprawdzić czy się da na czys...
Mam kilka pytań odnośnie sondy PH z komputera PH (komp o nazwie SQCmini2), mam dwa takie komputery, kilka dni temu kalibrowałem z płynem ph7. dzis sprawdzam i w obydwóch kompach sondy zaniżają o 0,4, ...
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Od wielu lat do rozpuszczania CO2 używam korpusu filtra narurowego. To już mój trzeci filtr, a zmieniam z powodu rozszczelnienia spwodowanego degeneracją two...
Cześć wszystkim,
czy ktoś stosował filtr z żywicą jonowymienną do zmiękczania wody? Chodzi mi konkretnie o takie coś https://dafi.pl/dafi/produkty/filtry-systemowe-dafi/filtr-z-zywica-jonowymienna/ -...
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad
30 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się doświadczeniem oraz informujemy o nowościach z branży
akwarystycznej.
Sklep firmowy
Bogata oferta ponad 300 gatunków i odmian roślin.
Ponad 15 000 produktĂłw dostÄpnych wysyĹkowo lub do
odbioru osobistego w Krakowie (obowiÄ zuje rezerwacja).