Jakie bakterie polecacie , ja zamierzam kupić te z sery tylko nie wiem czy są dobre , macie jakieś lepsze propozycje ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
Tutaj masz posortowane po najczęściej kupowanych - od razu w oko rzuci się, która marka wygrywa ranking popularności: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/chemi ... ty&sort=5a
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
- roslinyakwariowe.pl
-
- Miasto: Nowa Ruda/Wrocław/Kraków
Dobra , a co będzie lepsze ? Special blend czy Aqua balance ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
Sory , zauważyłem że to to samo XD
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
A polecasz jakiś uzdatniacz kranówy ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
Ja preferuje tylko z Azoo np. 10 in 1, świetnie sprawdzają się Supreme Bioguard także Azoo
-

camaro
- Początkujący
-
kranówa nie za dobra , ale jak widzę to tego microbe lift XTreme wystarczy mi 50 ml . Więc biorę Microbe lift special bledn i microbe-lift XTreme , czy to dobre połączenie ? I jeszcze jedno pytanie do kogoś kto to używał , czy to serio tak śmierdzi ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
A mam takie pytanie , ponieważ tutaj butelka wygląda inaczej a na innym forum to ma zupełnie inny wygląd , tutaj takie kolorowe a gdzieś indziej białe , troche niebieskiego i żółtego , o co z tym chodzi ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
A mam takie pytanie , ponieważ tutaj butelka wygląda inaczej a na innym forum to ma zupełnie inny wygląd , tutaj takie kolorowe a gdzieś indziej białe , troche niebieskiego i żółtego , o co z tym chodzi ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
Bloodis napisał(a):kranówa nie za dobra , ale jak widzę to tego microbe lift XTreme wystarczy mi 50 ml . Więc biorę Microbe lift special bledn i microbe-lift XTreme , czy to dobre połączenie ? I jeszcze jedno pytanie do kogoś kto to używał , czy to serio tak śmierdzi ?
Śmierdzi to mało powiedziane 
-

mirek5566
- Z dużym doświadczeniem
-
- Miasto: okolice Lublina
Aha  ale jak to zrobili że na jednej stronie są o wiele inne butelki od tych na drugiej ? A smród nie wiem jak wytrzymam skoro będe spał w pokoju gdzie ono będzie stało XD
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
Bloodis napisał(a):Aha  ale jak to zrobili że na jednej stronie są o wiele inne butelki od tych na drugiej ? A smród nie wiem jak wytrzymam skoro będe spał w pokoju gdzie ono będzie stało XD
Może różne partie produkcyjne i zmienili opakowania. Co do fetoru, to po dodaniu do akwarium już nie jest tak źle 
-

mirek5566
- Z dużym doświadczeniem
-
- Miasto: okolice Lublina
Wiem , zawsze nieprzyjemne zapachy znikają , to się poprostu wlewa tam w tej ustalonej dawce bezpośrednio cnie ?
-

Bloodis
- Poznaje temat
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=1iFpAcTcWZE
Zapraszam do obejrzenia.
Wyświetlenia: 607 | Odpowiedzi: 3
czytaj więcej...
-
Absolutnie fantastyczna aranżacja (pomijając aspekt ścieżki :) )ponadnormatywnego akwarium w wykonaniu Panów z Peha68.
https://www.youtube.com/watch?v=hM24gvwsrv4
oraz filtracja:
https://youtu.be/O...
Wyświetlenia: 3324 | Odpowiedzi: 46
czytaj więcej...
-
Wymiary akwarium 70x40x40 112l
Oświetlenie Sylvania Aquastar, Philips Master 965 x2, Philips Aquarelle. Wszystkie lampy po 18w T8.
Jakies 0.7W/L
Podłoże Floutite dark + black z poprzedniej aranzacji...
Wyświetlenia: 1352 | Odpowiedzi: 8
czytaj więcej...
-
Hej.
Przedstawiam zrestartowane właśnie akwarium 7l (28x13x20cm).
Filtracja Aquael Pat Mini
Oświetlenie Aquael Leddy Smart 6w sunny
Podłoże Platinum Soil
Rośliny:
Micranthemum Monte Carlo
Rotala Yao Y...
Wyświetlenia: 721 | Odpowiedzi: 3
czytaj więcej...
-
HSVk9kpTURBXy84NjY1ZTA4MjFjZGRmZTQyYjUyNTcwNDE5ZmUwMGU3YS5qcGeSlQLNA8AAwsOVAgDNA8DCw4GhMAE.jpeg
Miniaturowe akwaria to tylko i wyłącznie ciekawostka, ale miło mi poinformować iż w tym temacie pojaw...
Wyświetlenia: 1123 | Odpowiedzi: 15
czytaj więcej...
|
|
Recenzje
|