Bakterie do postawa, nie wiem jakiej jakości masz wodę w kranie i czy jej uzdatnianie jest konieczne, ale jeśli nie chce Ci się przygotowywać odstanej wody i chciałbyś polepszyć byt delikatnych mieszkańców akwarium to polecam: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/chemi ... 18636.html
kranówa nie za dobra , ale jak widzę to tego microbe lift XTreme wystarczy mi 50 ml . Więc biorę Microbe lift special bledn i microbe-lift XTreme , czy to dobre połączenie ? I jeszcze jedno pytanie do kogoś kto to używał , czy to serio tak śmierdzi ?
A mam takie pytanie , ponieważ tutaj butelka wygląda inaczej a na innym forum to ma zupełnie inny wygląd , tutaj takie kolorowe a gdzieś indziej białe , troche niebieskiego i żółtego , o co z tym chodzi ?
A mam takie pytanie , ponieważ tutaj butelka wygląda inaczej a na innym forum to ma zupełnie inny wygląd , tutaj takie kolorowe a gdzieś indziej białe , troche niebieskiego i żółtego , o co z tym chodzi ?
Bloodis napisał(a):kranówa nie za dobra , ale jak widzę to tego microbe lift XTreme wystarczy mi 50 ml . Więc biorę Microbe lift special bledn i microbe-lift XTreme , czy to dobre połączenie ? I jeszcze jedno pytanie do kogoś kto to używał , czy to serio tak śmierdzi ?
Aha ale jak to zrobili że na jednej stronie są o wiele inne butelki od tych na drugiej ? A smród nie wiem jak wytrzymam skoro będe spał w pokoju gdzie ono będzie stało XD
Bloodis napisał(a):Aha ale jak to zrobili że na jednej stronie są o wiele inne butelki od tych na drugiej ? A smród nie wiem jak wytrzymam skoro będe spał w pokoju gdzie ono będzie stało XD
Może różne partie produkcyjne i zmienili opakowania. Co do fetoru, to po dodaniu do akwarium już nie jest tak źle
Działamy od 2001 roku i wspólnie z ponad 44 tysiącami akwarystów z całej Polski zdobywamy wiedzę i dzielimy się naszym doświadczeniem.
zamów e-Magazyn na e-mail
Sklep internetowy
Wysyłkowy sklep akwarystyczny z
bogatą ofertą sprzętu i akscesoriów do
pielęgnacji akwarium.
idź do sklepu