Gdzie kupię świetlowkę OSRAM Lumilux L15W/865 - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Gdzie kupię świetlowkę OSRAM Lumilux L15W/865

Liczba wyświetleń: 1476·Odpowiedzi: 4
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Jak w temacie, intersują mnie okolice Wałbrzycha, Wrocławia i sklepy internetowe.

rj1307

04 wrz 2006, 18:46   (#2)  

roborob

Bartek Oleśnica
rj1307 napisał(a):Jak w temacie, intersują mnie okolice Wałbrzycha, Wrocławia i sklepy internetowe.

Ja je kupiłem we Wrocławskiej Castoramie
Obrazek

Bartek
Ranga: Znający temat

Miasto: Oleśnica

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
a4 Radom

05 wrz 2006, 21:41   (#4)  

Kuujecie 15W świetlówki w barwie 865? Mhhhh a ja już myślalem że nie ma. Z tego powodu (nie mogłem znaleźć) kupiłem T5.

a4
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Radom

07 wrz 2006, 22:32   (#5)  

Do roborob, pod podanym linkiem nie ma 15W.
Ale znalazłem na Allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=126310439
Kupiłem i jestem w końcu zadowolony! Wcześniej miałem (w 54L) świetlowkę "standardową" na przodzie + Power Glo na tyle, akwarium wygladało ochydnie - krewetki Amano były fioletowe, rośliny rosły kiepsko. Założyłem OSRAMy i rewelacja - akwarium wygląda naturalnie, na drugi dzień rośliny zaczęły bąbelkować choć nie podaję (jeszcze) CO2.

rj1307

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

Jak podłączyć statecznik Osram QTP-OPTIMAL

Olencjusz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1780
Witam chce podłączyć 2 świetlówki 15W a po prawej stronie statecznika jest 6 dziurek a kabelków od świetlówek jest 8, czy mógłby mi ktoś pomóc jak to podłączyć. z góry dzięki ps. wrzucam zdjęcie troch...

Belki oświetleniowe na świetlówki . Gdzie ?

DawidJot w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3669
Witam serdecznie Szukam i szukam ale znalesc nie idzie belek na świetlówki np 4x24W T5 lub 6x24W t5 . Akwarium dl.80 cm. Czyżby tak diody LED wyparły świetlówki, że to wymarły gatunek ? W załączniku ...

Gdzie kupić Chihiros WRGB?

noobscaper w Oświetlenie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3843
Czy wiecie, gdzie można kupić belkę Chihiros WRGB? Chciałbym przejść na mocne oświetlenie i trudniejsze rośliny, a Chihiros A, którego kupiłem, nie wystarcza. Jeśli ktoś ma jakieś inne sugestie, wciąż...

Jaką świetlówkę dobrać do istniejącego oświetlenia

rolllooo w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1441
Witam, mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy akwariowego świata. Mam obecnie dwie belko-świetlówki ledowe Leddy Retro Fit Tube sunny od aquela w wersji 6500K 1650 lm 16W https://www.aquael.pl/...

Diody LED epistar 1W 45 mil - gdzie kupić?

dareczek7 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 49 · Wyświetlenia: 13831
Hej Wiecie może u jakiego sprzedawcy, albo polecacie sami jakiegoś sprzedawcę z chin, który handluje diodami power led 1W 45mil na chipie epistar? Interesują aukcje zawarte na portalach eBay lub alie...

Brak miejsca na trzecią świetlówkę pod pokrywą

Anonim 58134 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 2784
Mam zestaw Aquaela Leddy Set 75 i w pokrywie jest miejsce tylko na dwie świetlówki (Leddy Tube). Chciałbym dołożyć trzecią między nimi i tak sobie wykombinowałem, że mogę ją zamontować przy pomocy gię...

Pokrywa aluminiowa - gdzie znajdę profile ?

maateusz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3976
Gdzie mogę dostać profile aluminiowe podobne do tych od aquaboro ? lub:

Rurka szklana na diody LED - gdzie kupić ?

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1453
Czy ktoś wie gdzie można kupić rurkę szklaną ? Chciałbym wykonać ala świetlówkę led na taśmie led, a wszystko zamknięte w rurce szklanej.

Gdzie kupić prawdziwe diody Power LED ?

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 5394
Gdzie kupujecie dobre diody power led ? Na allegro ceny od 1 zł z hakiem do ponad 8 zł za diodę 1 W. Czytałem, że na allegro bardzo często sprzedają szmelc...

Jaki driver led - gdzie kupić

tomeksup w Oświetlenie · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 5283
Miałem pt4115 z allegro. Jednak po przekroczeniu 800mA ulega zniszczeniu. Potrzebuję czegoś do czego podłączę ledy 5W i ściemniacz. Gdzie szukać ? Dodam, że chciałbym regulować ampery w przedziale 8...

Statystyki

Ten temat przegląda 626 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571075
 •  Liczba wątków: 48825
 •  Użytkownicy: 36948

•  Najnowszy użytkownik: marek mróz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 626 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.