Z własnego doświadczenia wiem że każdy produkt ADA jest wart swojej ceny. Warto jednak w przypadku zakupów takich jak piasek zobaczyć na własne oczy jakim ma kolor, zdjęcie nie zawsze odda go właściwie.
Wtym wlasnie miejscu chcialbym wysmiac wszystkich placacych krocie za opti-white badz mazacych o nim, skoro pare osob uznalo ze to jest wlasnie to i nikt nie zaprotestowal to znaczy ze najwieksza roznica jest wlasnie w cenie a nie wygladzie...
Kolan napisał(a):Wtym wlasnie miejscu chcialbym wysmiac wszystkich placacych krocie za opti-white badz mazacych o nim, skoro pare osob uznalo ze to jest wlasnie to i nikt nie zaprotestowal to znaczy ze najwieksza roznica jest wlasnie w cenie a nie wygladzie...
Pozdrawiam
A widziałeś je na żywca w połączeniu z oświetleniem HQI? Chyba raczej nie. Ja osobiście jestem z niego bardzo zadowolony i jakbym miał wybierać jeszcze raz, wybór padł by właśnie na Opti.
Fotka w najmniejszym ułamku nie przedstawia rzeczywistości.
Oczywiście to nie szkło wpływa na wygląd zbiornika, ale polepsza go znacząco.
Tomasz ma rację, widziałem to szkło u Marcina Pęczka i mogę potwierdzić, że rośliny (i nie tylko) wyglądają w nim o niebo lepiej niż w zielonym floacie.
W dzisiejszym filmie zbiornik prezentujący strumień Zena w parku regionalnym Gessi San Lazzaro di Savena we Włoszech. Akwarium zajęło 4 miejsce w konkrsie BADC w edyzji z 2019r, zaprezentoane zostało ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 768 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej